Skip to main content

SW Umwelttechnik își extinde unitatea de producție din România (copie 1)

04.07.2023

Klagenfurt, iunie 2023 – Compania SW Umwelttechnik și-a extins şi deschis oficial noua hală de producție din incinta fabricii de la Cristești. Ea este situată la aproximativ 90 de kilometri de capitala judeţului Iași și permite acoperirea optimă a clienților din regiune. Odată cu extinderea capacității de producţie, SW Umwelttechnik confirmă potențialul de creștere din România.

"Producția din Cristești a funcţionat în ultimii ani la capacitate maximă, atât în ceea ce privește protecția apei, cât și infrastructura", spune Klaus Einfalt, membru al Consiliului de Administrație al SW Umwelttechnik. "Suntem încântați de extinderea fabricii noastre și de creșterea semnificativă asociată capacităților noastre de producție. Facilitățile extinse permit garantarea unui serviciu și mai bun pentru clienții din regiune, rutele de transport putând fi scurtate. Din fericire, noile capacități sunt deja utilizate aproape la capacitate maximă", continuă Einfalt.

Potențial de creștere confirmat în piața din România
Concret, unitatea de producție de la Cristești a fost extinsă cu două hale, ceea ce reprezintă o suprafață suplimentară de producție de aproximativ 5000 de metri pătrați. Noile mașini și noile instalaţii vor fi utilizate exclusiv pentru elemente structurale prefabricate. Printre altele, a fost instalată o nouă stație de dozare a betonului cu două mixere noi, cu o capacitate de doi metri cubi fiecare. Astfel, părțile existente ale halei pot fi utilizate suplimentar şi pentru fabricarea de produse din domeniul construcțiilor civile. În total, facilitățile și clădirile nou instalate reflectă o valoare totală de aproximativ 15 milioane EUR.

"Prin această extindere, demonstrăm potențialul de creștere din România și, de asemenea, creăm numeroase locuri de muncă în regiune. În concluzie, subliniem, de asemenea, importanța companiilor austriece în România și așteptăm cu nerăbdare implementarea numeroaselor proiecte pe care le putem acoperi cu produse din portofoliul nostru larg", concluzionează Klaus Einfalt.

Despre SW Umwelttechnik:
Fondată în Klagenfurt în 1910, business-ul de familie SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG, listată la Bursa de Valori din Viena din 1997, dezvoltă și produce elemente prefabricate din beton pentru construcția și extinderea infrastructurii supraterane și subterane – din 1910 în Austria, din 1990 în Ungaria și din 2001 în România. #swumwelttechnik#concrete #dezvoltare #protectiamediului


SW Umwelttechnik România S.R.L.
087253 Izvoru, Str. Zăvoiului Nr. 1, Sat Izvoru, Comuna Vânătorii Mici, Judeţul Giurgiu