Dacă nu puteţi viziona corect acest newsletter, îl puteţi citi online aici.

 


Dragi cititori!

Prin intermediul acestui newsletter, intenţionăm să vă oferim
informaţii asupra produselor pe care
le comercializăm şi asupra proiectelor
de referinţă pe care le-am derulat în
România de-a lungul anilor.

În această ediţie am dori să vă prezentăm avantajele utilizării tuburilor din beton. Acestea reprezintă unul din produsele pe care le oferim în domeniul infrastructurii şi are la bază cei peste 100 de ani de experienţă a companiei noastre în domeniul prefabricatelor din beton. Dorim să facem o comparație succintă între soluțiile realizate din beton și cele din pafsin. Suntem siguri că aceasta va trezi interesul clienţilor şi partenerilor noştri de afaceri.

Vă doresc o lectură cât mai plăcută
şi mai informativă, şi în numele
întregii echipe a SW Umwelttechnik
România, vă mulţumesc pentru
interesul acordat acestei publicaţii
electronice.


Cu deosebită consideraţie,
Mag. Alois Kollmann
Director General
SW Umwelttechnik România
Avantajele utilizării tuburilor din beton- Comparație între elementele realizate din beton și elementele realizate din pafsin

SW Umwelttechnik produce tuburi prefabricate din beton, armate și nearmate, de diferite diametre și lungimi și cu un vast domeniu de utilizare.
Gama de tuburi prefabricate pornește de la diametrul de 300mm până la diametrul de 3000mm cu lungimi între 1m și 3m.O caracteristică importantă o constituie adaptarea la diferite proiecte de infrastructură a drumurilor, a complexelor comerciale, a parcurilor industriale, a căilor ferate și a construcțiilor civile și oferirea de soluții complete în acest domeniu.Avantajele tuburilor din beton față de tuburile din pafsin

1. Rentabilitate: materiile prime sunt disponibile în România, de aceea tuburile din beton produse de SW Umwelttechnik nu depind de importurile de materii prime sau de prețul petrolului.2. Capacitate portantă și indeforma-bilitate: tuburile din beton armate sunt rigide la încovoiere, nu se deformează la depozitare, montaj și utilizare ulterioară și pot face față aproape tuturor ipotezelor de încărcare.3.Rezistența la înaltă presiune: tuburile din beton sunt robuste și rezistente și fac față în condiții de siguranță unor presiuni de clătire de pînă la 300 Bar. Pot fi folosite și ca tuburi de subtraversare la adâncimi și lungimi ale tronsoanelor foarte mari.4. Poziție stabilă și rezistență la forțele ascensionale: masă proprie ridicată, stabilitatea poziției la montaj, nu plutesc, nu necesită ranforsări suplimentare.5. Performanțe ecologice: tuburile din beton respectă ultimele Standarde Europene în domeniul protecției mediului, sunt reciclabile, realizate din materii prime exclusiv naturale și contribuie la epurarea apelor uzate.6. Rezistență la temperatură: menținerea formei și la expunerea la sarcini termice, nu sunt inflamabile și în caz de incendiu tuburile din beton nu degajă gaze toxice.

7. Adaptabilitate: soluții complete de realizare a canalizărilor (tuburi, cămine, guri de scurgere din beton) și adaptabilitate la proiecte complexe.8. Costul de achiziție este redus: în comparație cu tuburile din pafsin, tuburile din beton sunt mult mai avantajoase din punct de vedere economic.Această listă de avantaje față de soluția cu tuburi din pafsin poate fi continuată, ea demonstrându-ne numărul mare de avantaje atât pentru beneficiarul construcției și compania de construcții executantă, precum și pentru proiectanți.

Vă mulţumim pentru interesul acordat!
IMPRESSUM
SW Umwelttechnik România SRL
RO 087253 Izvoru, Str. Zăvoiului 1, Com. Vânătorii Mici, Jud. Giurgiu, Tel.: +40 246 207053, Fax: +40 246 207078
office@sw-umwelttechnik.ro, www.sw-umwelttechnik.roDacă doriţi să nu mai primiţi acest newsletter, faceţi click aici.

 Display